Erke Dönergeci Dönüyor, Döndürüyor!


Erke Mühendislerinden Sevgililer Gününde Sevindirici Haber
2006 yılında maddenin "atalet" özelliğinden yararlanarak sonsuz enerji kaynağı bulmak için kolları sıvayan, %90 Türk sermayesi, %5 İsveç Kronu, %5Alman Markı'yla kurulan mühendislik şirketinden gelen haber petrol fiyatlarının fırlamasına neden oldu.

Yapılan açıklamada kedilerin 4 ayak üstüne düşme prensibiyle, Murphy kurallarına göre hep tereyağ sürülmüş kısmı yere düşen tost ekmek aletin bel kemiğini oluşturuyor. %92Türk %8PapauYeniGine'li bilim adamlarının bu iki maddeyi sırt sırta nano cerrahi yöntemleriyle birbirine iliştirmesi sonucu ortaya inanılmaz bir enerji ortaya çıkıyor. 



                                   PETA Tepkili
 Tüm testlerden başarılı bir şekilde geçen Erke Dönergeci'nin önündeki tek engel PETA olarak gözüküyor. 1865 yılından  beri hayvan hakları savunuculuğunu üstlenen köklü sivil toplum örgütünün Brüksel Bürosu'ndan yapılan açıklamada "Bildiğimiz kadarıyla Türkiye sokaklarında başıboş binlerce Tekir cinsi kedi bulunmakta. Tamam bu kedilerin kullanılmasına bir şey demiyoruz ama sırta tereyağlı ekmek yerine Nutella'lı ekmek koysaydınız bari onlar da sebeplenseydi." denildi.
                              Neden Sevgililer Günü?
Açıklamanın sevgililer gününde gelmesi tüm sevenler arasında 2. bir bayram etkisi yarattı. Basın toplantısında bu tarihin önemini vurgulayan proje sorumlusu Timurlenk Dışbükey "Sevgililer gününde yapılan bu açıklama kesinlikle rastlantı değildir. Amacımız mühendislerin de sevilesi varlıklar olduğunu cennet vatanımızın tüm kızlarına anlatabilmek. Bir kaç skor katkımız olduysa ne mutlu bize" şeklindeki açıklaması salondaki mühendisler tarafından coşkuyla karşılanırken, kadın basın mensuplarının salonu terketmesine neden oldu.



Basın Açıklaması

14.2.2011

Değerli Komutanlarım,

Yazılı ve görsel basının mümtaz temsilcileri, seçkin konuklarımız,

ERKE Erke Araştırmaları ve Mühendislik A.Ş.'nin asra yön verebilecek buluşunun açıklamasını amaçlayan basın toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdınız, güç verdiniz. Şirketimiz adına sonsuz saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.


Sayın konuklar, tarihe mal olacak benim için küçük insanlık için ise dev bir adım olan bu buluşu teknik detaylarına inmeden açıklıyorum.

Buluş ile erişilen sistem çevreye zarar vermeyen, istenilen güç ve sürati sağlayabilen, doğrudan hareketin elde edilebildiği, yakıt gerektirmeyen bir kuvvet makinesidir. Bu sistemin çalışmasında maddenin atalet özelliği ve kedilerin 4 ayak üstüne düşme özelliği kullanılmaktadır. 

Sırası gelince milletimize siz değerli basın mensupları vasıtasıyla ulaşacağız.

Teknoloji ve bilim alanında yeni ufuklar ve çığır açacak bu buluşun Türkiye'de gerçekleştirilmiş olması hepimiz için bir gurur kaynağıdır.

Bilgi ve takdirlerinize sunduğumuz bu buluşu açıklamanın gurur ve bahtiyarlığı ile saygılarımızı arz ediyorum.

ERGE Erge Araştırmaları ve Mühendislik A.Ş.
Yönetim Kurulu Adına
Timur Ozbukey

0 Yorumlar